Price:$0.98 JC1024 4-in-1 Combination Snap Ring Pliers

Short Description:


  • Paket: Blow Mold Case,Blister card,insert card,tie card,hang tag,shrink
  • Min.Order Quantity: 500 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai, Ningbo China
  • Sarat Pembayaran: TT, LC ing ngarsane
  • Detail produk

    Tags Product

    Kalebu: (4) konfigurasi Rahang kapisah: (2) terus, (1) 45 ° lan (1) 90 ° .

    Bisa digunakake ing 3/8 "2" internal lan eksternal dering sworo seru.

    Bangunan karo baja ditutupi awet.

    Nyaman vinyl-genggeman Ngalahake.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk